Onze juwelierszaak is gelegen in de Rijfstraat. Er is geen beter adres voor juwelen in Antwerpen.

Diamonds on Vesting is onder andere gespecialiseerd in verlovingsringen en in het bewerken van diamant, de edelste van de edelstenen. Deze zetten we voor u in bestaande juwelen of creëren nieuwe sieraden in 18-karaats goud en platina. Wij ontwerpen en maken uw verlovingsring volledig op maat. U hebt de keuze uit platina,  witgoud, geel goud of roze goud, allergievrij en gegarandeerd 18 karaat. Wij hebben ook een ruim assortiment in de zaak.

Daarnaast kan u bij ons terecht voor een gouden ring, halsketting, armband, oorbellen en meer. Heren vinden bij ons ringen, ketting, manchetknopen, dasspelden,... Vertrouw ook op ons voor uw trouwringen. Wij rekenen geen kosten aan voor het op maat zetten of graveren.Geschiedenis

Juwelier en gediplomeerd diamantslijper Vahé Abadjian is reeds decennia actief in de diamant- en juwelenindustrie. In 1997 nam hij de fakkel over van zijn vader, om samen met een gedreven team de eeuwenlange familietraditie verder te zetten. Vandaag is hij zaakvoerder van een florerende winkel voor juwelen in Antwerpen

Exclusiviteit

Met het oog op perfectie in design en afwerking maakt Diamonds on Vesting er een erezaak van om voor haar wereldwijde cliënteel exclusieve juwelen van hoog niveau te creëren.

100% Belgisch

Diamonds on Vesting fabriceert haar juwelen in Antwerpen, zonder tussenpersonen. Zo kan Vahé Abadjian de producten opvolgen en de kwaliteit ervan op elk moment garanderen. De hoogwaardige juwelen en het maatwerk worden aangeboden aan betaalbare prijzen.

Troeven

  • 100% conflictvrije diamanten
  • Uitsluitend natuurlijke diamanten
  • Eigen creaties & unieke stukken
  • Klantvriendelijke & stipte service
  • Hoogwaardige afwerking gegarandeerd


De kwaliteit van ons werk

Wat zeggen klanten over Diamonds on Vesting?

“Goede, deskundige en betrouwbare diamantair. Vahé is een uitstekende diamantair die ons uitstekend en gedegen advies heeft gegeven voor de aankoop van onze verlovingsringen en trouwringen. Leg uit wat je zoekt, neem zijn advies ter harte en geef hem tijd om op zoek te gaan naar de juiste stenen, dan kun je er zeker van zijn dat je de beste kwaliteit voor de juiste prijs krijgt. Diamanten zijn niet goedkoop, maar bij Vahé weet je zeker dat wat je koopt, ook het geld waard is. We zijn ook bij andere winkels geweest, maar Diamonds on Vesting stak er op alle fronten bovenuit."

Lees alle reacties op vlan.be

Webshop by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x