Diamonds on vesting - Juwelier in Antwerpen

Diamonds on Vesting is gespecialiseerd in verlovingsringen en in het bewerken van diamant, de edelste van de edelstenen. Deze zetten we voor u in bestaande sieraden of creëren nieuwe stukken in 18-karaats goud en platina. Daarnaast kan u bij ons terecht voor een gouden ring, halsketting, armband, oorbellen en meer. Heren vinden bij ons ringen, ketting, manchetknopen, dasspelden,... Vertrouw ook op ons voor uw trouwringen. Wij rekenen geen kosten aan voor het op maat zetten of graveren.

Onze juwelierszaak is gelegen in de Vestingstraat in het hart van de Diamantwijk. Er is geen beter adres voor juwelen in Antwerpen.

Wij creëren handgemaakte juwelen volgens uw wensen

Wij creëren handgemaakte juwelen volgens uw wensen. Hieronder vindt u voorbeelden van juwelen die perfect aangepast zijn aan uw noden en wensen. Ontworpen door experts, en op maat en met de hand gemaakt uit materialen van de hoogste kwaliteit.

Onze op maat gemaakte juwelen worden uitgevoerd in zilver, geel goud, roze goud, wit goud, platinum,... De diamant(en) worden naar voorkeur geslepen met gekozen karaatgewicht. Vraag naar onze gekende slijpwijze: de Star of Antwerp.

Een selectie van onze juwelen is beschikbaar in onze webshop.

Webshop by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x