Diamonds on Vesting logo

Diamonds on Vesting

Verlovingsringen

Verlovingsringen

Gespecialiseerd in verlovingsringen

Diamonds on Vesting in Antwerpen is gespecialiseerd in verlovingsringen. Wij hebben een groot assortiment beschikbaar waaruit u kan kiezen, maar wij creëren uw verlovingsring ook op maat van uw wensen en voorkeuren.

Wanneer u een verlovingsring kiest uit onze stock, hebt u steeds bedenktijd. U mag de ringen na verkoop nog omruilen indien hij toch niet volledig aan uw ideaal beantwoordt. Er worden bovendien geen kosten aangerekend voor het op maat zetten en graveren van de ringen.

Diamonds on Vesting  geeft u de verlovingsring van uw dromen.

Diamonds on Vesting - Juwelier Antwerpen - Verlovingsringen
Diamonds on Vesting - Juwelier Antwerpen - Verlovingsringen
Diamonds on Vesting - Juwelier Antwerpen - Verlovingsringen

Van wens tot verlovingsring

Gesprek met de klant

Klanten komen langs bij Diamonds on Vesting met een idee en vertellen ons hun verwachtingen. Op basis daarvan stellen we gerichte vragen. Zo komen we tot het ontwerp dat uw wensen weerspiegelt.

Metaalkeuze, budget en levertijd

We bespreken ook de keuze van het metaal, dat steeds allergievrij is. We bepalen het budget en de levertijd. Het afleveren van verlovingsringen duurt, afhankelijk van het ontwerp, gemiddeld 2 à 4 weken.

3D-tekening

Wanneer klanten bij Diamonds on Vesting een bestelling plaatsen, krijgen ze indien zij dat wensen eerst een 3D-tekening van de verlovingsring te zien.

De diamant

Ook de kleur en de kwaliteit van de diamant worden met onze klanten tot in de puntjes bepaald. Gediplomeerd diamantbewerker met onderscheiding Vahé Abadjian selecteert persoonlijk elke diamant. Dit gebeurt eerst op kleur, dan op slijpwijze en zuiverheid.

Het creëren

Het maken van verlovingsringen gebeurt de laatste jaren via 3D-techniek en microscoopzetting. Toch is handwerk voor sommige creaties onvermijdelijk. Wij zijn bedreven in beide methodes en leveren in elke omstandigheid perfecte resultaten.

Levenslange garantie

Alle juwelen die Diamonds on Vesting verlaten, krijgen een echtheidscertificaat. Indien er ooit een fabricagefout optreedt, wordt het juweel kosteloos hersteld.

Diamonds on Vesting - Juwelier Antwerpen - Verlovingsringen

Bekijk onze op maat gemaakte verlovingsringen