Diamonds on Vesting logo

Diamonds on Vesting

Ringen

Ringen

Diamonds on Vesting in Antwerpen is gespecialiseerd in ringen. Wij hebben een groot assortiment beschikbaar waaruit u kan kiezen, maar wij creëren uw ring ook op maat van uw wensen.

Aanstaanden vinden bij ons hun ideale trouwringen, maar wij hebben ook ruime keuze in andere ringen. Ook voor restauraties of steenzettingen kan u bij ons terecht. Er worden bovendien geen kosten aangerekend voor het op maat zetten en graveren van de ringen.

Diamonds on Vesting  geeft u de ring van uw dromen.

Diamonds on Vesting - Juwelier Antwerpen - Ringen
Diamonds on Vesting - Juwelier Antwerpen - Ringen

Van idee tot ring

Gesprek met de klant

Klanten komen langs bij Diamonds on Vesting in Antwerpen met een idee over hoe ze willen dat hun ideale ring eruitziet en vertellen ons hun verwachtingen. Op basis daarvan stellen we gerichte vragen. Zo komen we tot een ontwerp voor een ring of trouwringen dat uw wensen volledig weerspiegelt.

Metaalkeuze, budget en levertijd

We bespreken ook de keuze van het metaal. Wij gebruiken enkel edelmetalen die allergievrij zijn. We bepalen het budget en de levertijd. Het afwerken van uw ringen duurt, afhankelijk van het ontwerp, gemiddeld 2 à 4 weken.

3D-tekening

Wanneer u bij Diamonds on Vesting een bestelling plaatst, krijgt u indien u dat wenst eerst een 3D-tekening van de ring te zien.

De diamant

Wij overleggen ook met onze klanten tot in de details welke specificaties de diamant dient te hebben inzake kleur en kwaliteit. Als gediplomeerd diamantbewerker met onderscheiding schakelt Vahé Abadjian persoonlijk zijn expertise in om elke diamant te keuren en selecteren. Dit gebeurt eerst op kleur, dan op slijpwijze en zuiverheid.

Het creëren

Ringen vervaardigen gebeurt de laatste jaren via 3D-techniek en microscoopzetting. Toch is handwerk voor sommige creaties onontbeerlijk voor de beste resultaten. Wij zijn bedreven in beide methodes en leveren in elke omstandigheid een perfecte ring af.

Levenslange garantie

Alle juwelen die Diamonds on Vesting verkoopt, beschikken over een echtheidscertificaat. Indien er onverhoopt een fabricagefout optreedt, herstellen wij het juweel kosteloos.

Bekijk onze op maat gemaakte ringen