Diamonds on Vesting logo

Diamonds on Vesting

Oorbellen

Oorbellen

Diamonds on Vesting ontwerpt en creëert oorbellen volledig naar uw wensen en voorkeuren. Daarnaast vindt u ook een ruime keuze in de winkel.

Wij kunnen voor u stekers, hangers, knoppen en studs maken. Wij werken vooral in goud (witgoud, geel goud, rosé goud) en diamanten, maar volgen uiteraard uw wensen bij het ontwerp en de materiaalkeuze.

Diamonds on Vesting creëert de oorbellen van uw dromen.

Diamonds on Vesting - Juwelier Antwerpen - Oorbellen
Diamonds on Vesting - Juwelier Antwerpen - Oorbellen
Diamonds on Vesting - Juwelier Antwerpen - Oorbellen

Oorbellen die schitteren

Gesprek met de klant

Diamonds on Vesting in Antwerpen creëert gouden oorbellen op maat, volgens de wensen en verwachtingen van de klant. Wij praten met u over uw ideeën voor de oorringen. Wij geven advies en overleggen om het ontwerp te verfijnen. Zo komen we tot het ontwerp dat uw wensen weerspiegelt.

Metaalkeuze, budget en levertijd

We bespreken eveneens welk metaal we zullen gebruiken. Wij maken uitsluitend gebruik van allergievrije edelmetalen. We bepalen daarnaast ook het budget en de levertijd. Het afleveren van oorringen duurt, afhankelijk van het ontwerp, gemiddeld 2 à 4 weken.

3D-tekening

Bij elke bestelling bij Diamonds on Vesting krijgen onze klanten eerst een 3D-tekening van de oorbellen te zien indien zij dat wensen.

De diamant

Wij bepalen de kleur en de kwaliteit van de diamant ook in overleg de klant. Als gediplomeerd diamantbewerker met onderscheiding selecteert en keurt Vahé Abadjian persoonlijk elke diamant. Dit gebeurt eerst op kleur, dan op slijpwijze en zuiverheid.

Het creëren

Oorringen maken gebeurt de laatste jaren vooral via 3D-techniek en microscoopzetting. Toch is handwerk voor sommige creaties onontbeerlijk. Wij beschikken over het nodige vakmanschap in beide methodes en leveren in elke omstandigheid perfecte resultaten.

Levenslange garantie

Alle oorbellen die Diamonds on Vesting verkoopt, zijn vergezeld van een echtheidscertificaat. Bij onverhoopte fabricagefouten wordt het juweel kosteloos hersteld.

Bekijk onze op maat gemaakte oorbellen