Diamonds on Vesting logo

Diamonds on Vesting

Juwelen voor heren

Juwelen voor heren

Diamonds on Vesting in Antwerpen heeft ook een ruim assortiment juwelen voor heren. Wij ontwerpen en maken ringen, kettingen, oorbellen, manchetknopen, dasspelden,...

Wij maken deze juwelen ook op maat en naar wens. Zo krijgt u steeds het juweel dat u voor ogen had. U kiest het goud, de stenen, de stijl. Wij verlenen ons vakmanschap en maken uw idee werkelijkheid.

Diamonds on Vesting - Juwelier Antwerpen - Juwelen voor heren
Diamonds on Vesting - Juwelier Antwerpen - Juwelen voor heren

Diamonds on Vesting creëert het ideale juweel voor heren.

Gesprek met de klant

Klanten komen naar Diamonds on Vesting in Antwerpen en vertellen ons hun ideeën, wensen en verwachtingen. Op basis daarvan stellen we gerichte vragen om het ontwerp te verfijnen. Zo komen we tot het ontwerp dat uw wensen weerspiegelt.

Metaalkeuze, budget en levertijd

We bespreken de keuze van het edelmetaal. Wij garanderen dat alle metalen die we gebruiken allergievrij zijn. We bepalen eveneens de levertijd en het budget. Het afleveren van op maat gemaakte juwelen duurt, afhankelijk van het ontwerp, gemiddeld 2 à 4 weken.

3D-tekening

Wanneer u bij Diamonds on Vesting een bestelling plaatst, kunnen wij u eerst 3D-tekening van het sieraad presenteren indien u dat wenst.

De diamant

Wij overleggen tot in de details met de klant over de kleur en de kwaliteit van de diamant. Gediplomeerd diamantbewerker met onderscheiding Vahé Abadjian keurt en selecteert persoonlijk elke steen. Dit gebeurt op kleur, op slijpwijze en op zuiverheid.

Het creëren

De laatste jaren gebeurt het creëren van juwelen vaker en vaker via 3D-techniek en microscoopzetting. Toch is handwerk voor sommige creaties onvermijdelijk. Wij zijn bedreven in beide methodes en leveren in elke omstandigheid perfecte resultaten.

Levenslange garantie

Alle juwelen die Diamonds on Vesting aflevert, zijn vergezeld van een echtheidscertificaat. Indien er ooit een fabricagefout ontdekt wordt, herstellen wij het juweel zonder kosten.

Bekijk onze op maat gemaakte juwelen voor heren