Diamonds on Vesting logo

Diamonds on Vesting

Halskettingen

Halskettingen

Diamonds on Vesting creëert adembenemende halskettingen in witgoud, geel goud en rosé goud ingelegd met diamanten en andere edelstenen. Enkel de limieten van uw en onze fantasie begrenzen de mogelijkheden.

Wij maken uw ketting op maat, en hebben ook een mooi assortiment beschikbaar in de zaak. Kom langs om alle stukken te bekijken of om ons uw idee voor een halsketting voor te leggen. Wij kunnen u zeker bieden waar u naar op zoek was.

Diamonds on Vesting creëert uw halsketting.

Diamonds on Vesting - Juwelier Antwerpen - Halskettingen
Diamonds on Vesting - Juwelier Antwerpen - Halskettingen
Diamonds on Vesting - Juwelier Antwerpen - Halskettingen

De halsketting van uw dromen

Gesprek met de klant

Klanten komen naar Diamonds on Vesting in Antwerpen en vertellen ons hun ideeën, wensen en verwachtingen. Op basis daarvan stellen we gerichte vragen om het ontwerp te verfijnen. Zo komen we tot het ontwerp dat uw wensen weerspiegelt.

Metaalkeuze, budget en levertijd

We bespreken ook welk edelmetaal u wilt voor uw nieuwe ketting. Wij gebruiken uitsluitend goud, platina en andere metalen die volledig allergievrij zijn.
We bepalen ook het budget en de levertijd. Het creëren en afwerken van een halsketting duurt, afhankelijk van het ontwerp, gemiddeld 2 à 4 weken.

3D-tekening

Wanneer klanten bij Diamonds on Vesting een collier bestellen, krijgen ze indien gewenst eerst een 3D-tekening van het collier te zien.

De diamant

Ook de kleur en de kwaliteit van de diamanten worden met onze klanten tot in de puntjes bepaald. Vahé Abadjian keurt en selecteert als gediplomeerd diamantbewerker met onderscheiding persoonlijk elke diamant. Dit gebeurt op kleur, slijpwijze en zuiverheid.

Het creëren

Halskettingen maken gebeurt de laatste jaren meer en meer via 3D-techniek en zetting met behulp van een microscoop. Toch is handwerk voor sommige creaties aangewezen voor de beste resultaten. Wij zijn bedreven in beide methodes en leveren in elke omstandigheid een halsketting af met perfecte afwerking.

Levenslange garantie

Alle juwelen die Diamonds on Vesting verlaten, beschikken over een echtheidscertificaat. Indien er ooit een fabricagefout optreedt, herstellen wij uw juweel zonder kosten.

Bekijk onze op maat gemaakte halskettingen