Diamonds on Vesting logo

Diamonds on Vesting

Exclusieve Juwelen

Exclusieve Juwelen

Diamonds on Vesting is gespecialiseerd in exclusieve juwelen. Wij creëren adembenemende juwelen van een pracht en schittering die niemand onberoerd laat.

Gespecialiseerd in exclusieve juwelen

Levenslange garantie

Alle juwelen van Diamonds on Vesting in Antwerpen krijgen een echtheidscertificaat. Indien er ooit een fabricagefout optreedt, wordt het juweel kosteloos hersteld.

Star of Antwerp

Schitter als een ster met de Star of Antwerp, een gepatenteerde techniek van Diamonds on Vesting met verbluffend effect.

Met onze techniek slagen wij erin om de stralende schittering van een grote brijant te evenaren met tien kleine briljanten in een basis van witgoud, en dit tot een kwart van de prijs van een grote briljant.

We starten met een nauwkeurig, briljant gevormde basis in hoogwaardig 18-karaats witgoud. De perfecte pasvorm zorgt ervoor dat er tien kleine briljanten op geplaatst kunnen worden die zo naadloos aansluiten dat het effect van één grote briljant ontstaat. De steen kunnen we bovendien later weer uit het sieraad halen en elders in plaatsen indien uw voorkeur na verloop van tijd verandert. Beschikbaar in een halve karaat, 3/4 karaat en 1 karaat.

De Star of Antwerp: 570 facetten pure schittering aan een kwart van de prijs, perfect gezet met het vakmanschap van de meester diamantzetters bij Diamonds on Vesting.

Enkele van onze op maat gemaakte exclusieve juwelen