Diamonds on Vesting logo

Diamonds on Vesting

Armbanden

Armbanden

Diamonds on Vesting maakt de armband van uw wensen op maat. Daarnaast hebben wij een mooie collectie armbanden in voorraad.

Wilt u een uniek stuk laten creëren? Of de armband die uw outfit completeert? Zoekt u een cadeau voor die speciale iemand? Of wilt u zichzelf verwennen? Wij hebben het perfecte juweel voor elke gelegenheid.

Diamonds on Vesting maakt uw armband.

Diamonds on Vesting - Juwelier Antwerpen - Armbanden
Diamonds on Vesting - Juwelier Antwerpen - Armbanden
Diamonds on Vesting - Juwelier Antwerpen - Armbanden

De armband van uw dromen

Gesprek met de klant

Hebt u een vaag of gedetailleerd idee voor een nieuwe gouden armband? Komt u gerust langs bij Diamonds on Vesting in Antwerpen en deel uw idee met ons. In overleg met u geven we advies over alle mogelijkheden. Zo verfijnen we het ontwerp tot het beantwoordt aan uw wensen en verwachtingen.

Metaalkeuze, budget en levertijd

Samen maken we de keuze van materiaal, budget en levertijd. Wij gebruiken uitsluitend edelmetalen die allergievrij zijn. Het creëren van uw nieuwe armband duurt, afhankelijk van het ontwerp, gemiddeld 2 à 4 weken.

3D-tekening

Wanneer klanten bij Diamonds on Vesting een juweel bestellen, tonen wij indien zij dat wensen eerst een 3D-tekening van de armband.

De diamant

Ook de kwaliteit en de kleur van de diamant worden met onze klanten tot in de details besproken. Gediplomeerd diamantbewerker met onderscheiding Vahé Abadjian selecteert persoonlijk elke diamant. Dit gebeurt eerst op kleur, dan op slijpwijze (cut) en zuiverheid.

Het creëren

De laatste jaren gebeurt juwelenontwerp vooral via 3D-techniek en zetting door middel van een microscoop. Toch is handwerk voor sommige creaties onvermijdelijk. Wij zijn bedreven in beide methodes en leveren elke keer perfecte resultaten.

Levenslange garantie

Alle juwelen die Diamonds on Vesting verkoopt, krijgen een echtheidscertificaat. Indien er ooit een fabricagefout optreedt, wordt het juweel kosteloos hersteld.

Bekijk onze op maat gemaakte armbanden