Diamonds on Vesting logo

Diamonds on Vesting

Juwelen

Juwelen

Diamonds on Vesting is gespecialiseerd in verlovingsringen en in het bewerken van diamant, de edelste van de edelstenen. Deze zetten we voor u in bestaande sieraden of creëren nieuwe stukken in 18-karaats goud en platina. Daarnaast kan u bij ons terecht voor een gouden ring, halsketting, armband, oorbellen en meer. Heren vinden bij ons ringen, ketting, manchetknopen, dasspelden,... Vertrouw ook op ons voor uw trouwringen. Wij rekenen geen kosten aan voor het op maat zetten of graveren.

Onze juwelierszaak is gelegen in de Vestingstraat in het hart van de Diamantwijk. Er is geen beter adres voor juwelen in Antwerpen.

Contacteer Diamonds on Vesting

Huis van vertrouwen

Diamonds on Vesting hecht veel belang aan het vertrouwen van de klant. Wij besteden aandacht aan een open en eerlijke communicatie, correcte prijzen en een klantgerichte service. Onze klanten kunnen er zeker van zijn dat hun diamanten ring of gouden oorbellen en collier gemaakt zijn met natuurlijke, conflictvrije edelstenen en hoogwaardig, allergievrij goud van 18 karaat.

Als lid van de Diamantclub van Antwerpen en de Wereldfederatie der Diamantbeurzen kan u zeker zijn van de betrouwbaarheid en het vakmanschap van Diamonds on Vesting. Al decennia lang zijn onze reputatie en toewijding gekend, niet enkel als juwelier in Antwerpen, maar bij onze klanten wereldwijd.

Lees meer