Diamonds on Vesting logo

Diamonds on Vesting
Diamonds on Vesting - Juwelier Antwerpen
Diamonds on Vesting - Juwelen Antwerpen

Welkom

Diamonds on Vesting is een gerenommeerde juwelier in Antwerpen, gevestigd in het bekende Diamantkwartier. Wij zijn een familiezaak die reeds meer dan 100 jaar bestaat. Net als zijn voorvaderen staat huidig zaakvoerder Vahé Abadjian al van jongs af in het vak.

Diamonds on Vesting is onder andere gespecialiseerd in verlovingsringen en in het bewerken van diamant, de edelste van de edelstenen. Deze zetten we voor u in bestaande juwelen of creëren nieuwe sieraden in 18-karaats goud en platina. Wij ontwerpen en maken uw verlovingsring volledig op maat. U hebt de keuze uit platina,  witgoud, geel goud of roze goud, allergievrij en gegarandeerd 18 karaat. Wij hebben ook een ruim assortiment in de zaak.

Daarnaast kan u bij ons terecht voor een gouden ring, halsketting, armband, oorbellen en meer. Heren vinden bij ons ringen, ketting, manchetknopen, dasspelden,... Vertrouw ook op ons voor uw trouwringen. Wij rekenen geen kosten aan voor het op maat zetten of graveren.

Diamonds on Vesting maakt juwelen op maat. Met meer dan 100 jaar ervaring in de sector staan wij garant voor unieke, eigen creaties. Ook voor het aanpassen en herstellen van bestaande juwelen staat Diamonds on Vesting voor haar klanten klaar. 

Onze juwelierszaak is gelegen in de Vestingstraat in het hart van de Diamantwijk. Er is geen beter adres voor juwelen in Antwerpen.

Wij werken bij voorkeur op afspraak.

Contacteer Diamonds on Vesting

Onze winkel is uitzonderlijk gesloten op zaterdag 22/05.
Wij nemen vakantie van 29/05 tot 07/06.

Huis van vertrouwen

Diamonds on Vesting hecht veel belang aan het vertrouwen van de klant. Wij besteden aandacht aan een open en eerlijke communicatie, correcte prijzen en een klantgerichte service. Onze klanten kunnen er zeker van zijn dat hun diamanten ring of gouden oorbellen en collier gemaakt zijn met natuurlijke, conflictvrije edelstenen en hoogwaardig, allergievrij goud van 18 karaat.

Als lid van de Diamantclub van Antwerpen en de Wereldfederatie der Diamantbeurzen kan u zeker zijn van de betrouwbaarheid en het vakmanschap van Diamonds on Vesting. Al decennia lang zijn onze reputatie en toewijding gekend, niet enkel als juwelier in Antwerpen, maar bij onze klanten wereldwijd.

Lees meer

Star of Antwerp

Schitter als een ster met de Star of Antwerp, een gepatenteerde techniek van Diamonds on Vesting met verbluffend effect.

Met onze techniek slagen wij erin om de stralende schittering van een grote briljant te evenaren met tien kleine briljanten in een basis van witgoud, en dit tot een kwart van de prijs van een grote briljant.

We starten met een nauwkeurig, briljant gevormde basis in hoogwaardig 18-karaats witgoud. De perfecte pasvorm zorgt ervoor dat er tien kleine briljanten op geplaatst kunnen worden die zo naadloos aansluiten dat het effect van één grote briljant ontstaat. De steen kunnen we bovendien later weer uit het sieraad halen en elders in plaatsen indien uw voorkeur na verloop van tijd verandert. Beschikbaar in een halve karaat, 3/4 karaat en 1 karaat.

De Star of Antwerp: 570 facetten pure schittering aan een kwart van de prijs, perfect gezet met het vakmanschap van de meester diamantzetters bij Diamonds on Vesting.

Diamonds-on-vesting-juwelen-antwerpen-diamanten
Diamonds-on-vesting-juwelen-antwerpen-diamanten