Openingsuren

Dinsdag tot zaterdag: 11u tot 18u.

Maandag enkel op afspraak.

zondag gesloten.

Verlovingsringen

diamanten verlovingsringen

Gespecialiseerd in verlovingsringen

Diamonds on Vesting is gespecialiseerd in verlovingsringen. Wanneer uw aanstaande een verlovingsring kiest uit onze stock, mag u deze achteraf nog omruilen indien hij  niet naar uw eigen smaak is. 

 

Het op maat zetten en graveren van ringen wordt kosteloos aangeboden.

Van wens tot verlovingsring

Gesprek met de klant

Klanten komen langs bij Diamonds on Vesting met een idee. Ze vertellen ons hun verwachtingen. Op basis daarvan stellen we gerichte vragen om de meest optimale keuze te maken.

 

Metaalkeuze, budget en levertijd

Zo bespreken we samen de keuze van het metaal, dat steeds allergievrij is. We bepalen het budget en de levertijd. Het afleveren van verlovingsringen duurt, afhankelijk van het ontwerp, gemiddeld 2 à 4 weken.

 

3D-tekening

Wanneer klanten bij Diamonds on Vesting een bestelling plaatsen, krijgen ze indien nodig eerst een 3D-tekening van de verlovingsring te zien.

 

De diamant

Ook de kleur en de kwaliteit van de diamant worden met onze klanten tot in de puntjes bepaald. Gediplomeerd diamantbewerker met onderscheiding, Vahé Abadjian, selecteert persoonlijk elke diamant. Dit gebeurt eerst op kleur, dan op slijpwijze en zuiverheid.

 

Het creëren

Het maken van verlovingsringen gebeurt de laatste jaren via 3D-technniek en microscoopzetting. Toch is handwerk voor sommige creaties onvermijdelijk.

 

 

Levenslange garantie

Alle juwelen die Diamonds on Vesting verlaten, krijgen een echtheidscertificaat. Indien er ooit een fabricagefout optreedt, wordt het juweel kosteloos herstelt.

© 2018 http://www.diamondsonvesting.be | SitemapOpeningsuren: Di - Za: 11u tot 18u | Contact: 03 213 34 22