Openingsuren

Dinsdag tot zaterdag: 11u tot 18u.

Maandag enkel op afspraak.

zondag gesloten.

Halskettingen

diamanten halskettingen

Levenslange garantie

Alle juwelen die Diamonds on Vesting verlaten, krijgen een echtheidscertificaat. Indien er ooit een fabricagefout optreedt, wordt het juweel kosteloos hersteld.

De halsketting van uw dromen

Gesprek met de klant

Diamonds on Vesting stelt gerichte vragen bij de verwachtingen die u hebt van uw droomhalsketting. Zo komen we samen tot een halsketting van topkwaliteit.

 

Metaalkeuze, budget en levertijd

Of u nu kiest voor wit, geel of rose goud, Diamonds on Vesting levert allergievrije halskettingen. U bepaalt tevens het budget dat u wilt spenderen. Het volledig afwerken van een halsketting duurt gemiddeld 2 à 4 weken, tot een maand.

 

3D-tekening

Wanneer klanten bij Diamonds on Vesting een bestelling plaatsen, krijgen ze indien nodig eerst een 3D-tekening van de armband te zien.

 

De diamant

Ook de kleur en de kwaliteit van de diamant worden met onze klanten tot in de puntjes bepaald. Gediplomeerd diamantbewerker met onderscheiding, Vahé Abadjian, selecteert persoonlijk elke diamant. Dit gebeurt eerst op kleur dan op slijpwijze en zuiverheid.

 

Het creëren

Het maken van juwelen gebeurt de laatste jaren via 3D-technniek en microscoopzetting. Toch is handwerk voor sommige creaties onvermijdelijk.

 

© 2018 http://www.diamondsonvesting.be | SitemapOpeningsuren: Di - Za: 11u tot 18u | Contact: 03 213 34 22