Openingsuren

Dinsdag tot zaterdag: 11u tot 18u.

Maandag enkel op afspraak.

zondag gesloten.

Heren

diamanten juwelen voor heren

Trend van het moment

Oorbellen, ringen en manchetknopen zijn helemaal in bij de heren.

Juwelen voor heren

Gesprek met de klant

Ook heren horen trots te zijn op hun juwelen. Diamonds on Vesting luistert naar hun wensen en stelt gerichte vragen om tot de juwelen van hun keuze te komen.

 

Metaalkeuze, budget en levertijd

Of heren nu kiezen voor wit, geel of rose goud, Diamonds on Vesting levert allergievrije juwelen. Ook het budget en de levertijd worden besproken. Het afleveren van een juweel gebeurt gemiddeld na 2 à 4 weken, tot een maand.  

 

3D-tekening

Wanneer klanten bij Diamonds on Vesting een bestelling plaatsen, krijgen ze indien nodig eerst een 3D-tekening van de juwelen te zien. Zo de heer of het juweel naar zijn smaak is.

 

De diamant

Ook de kleur en de kwaliteit van de diamant worden met onze klanten tot in de puntjes bepaald. Gediplomeerd diamantbewerker met onderscheiding, Vahé Abadjian, selecteert persoonlijk elke diamant. Dit gebeurt eerst op kleur dan op slijpwijze en zuiverheid.

 

Het creëren

Het maken van juwelen gebeurt de laatste jaren via 3D-technniek en microscoopzetting. Toch is handwerk voor sommige creaties onvermijdelijk.

 

 

Levenslange garantie

Alle juwelen die Diamonds on Vesting verlaten, krijgen een echtheidscertificaat. Indien er ooit een fabricagefout optreedt, wordt het juweel kosteloos hersteld.

© 2018 http://www.diamondsonvesting.be | SitemapOpeningsuren: Di - Za: 11u tot 18u | Contact: 03 213 34 22